Frågor och svar (FAQ)

Vad gör jag till vardags?

Jag har sedan juni 2012 en kandidatexamen i teologi med inriktning på historisk teologi. Sedan hösten 2012 läser jag teologi på masternivå på Teologiska Högskolan i Stockholm. Vid sidan av studierna besöker jag församlingar runt om i Sverige, arbetar ideellt med ett barnhem i Kenya som heter Nuru Africa och nätverket Wings of Protection samt driver eget företag inom media.

Vad i hela friden är ”Flipmac”?

Jag registrerade domänen flipmac.se för många år sedan då jag tyckte den var kort och enkel och tänkte att det kunde vara ett kul namn på ett företag. När jag några år senare startade företag godkändes inte namnet utan företaget heter i stället Nambu Media Productions. Domänen har jag dock kvar och tyckte den lika gärna kunde användas som adress till min blogg än att bara vara oanvänd så håll till godo!